Događanja

Održana pokazno-tehnička vježba PVP-a

Djelatnici Profesionalne vatrogasne postrojbe(PVP), u suradnji s djelatnicima Općine Posušje i Elektro Posušja, jutros su izveli pokazno-taktičku vježbu na stadionu Mokri dolac.

Opširnije...

Poziv zainteresiranim poljoprivrednicima za posjetu 8. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi mehanizaciji i proizvodnji zdrave hrane AGRO ARCA u Trilju od 8. do 10.05.2015.

Općina Posušje poziva sve zainteresirane poljoprivrednike iz svoje općine da se prijave u Odjel za razvoj Općine Posušje ukoliko žele posjetiti  8. po redu Sajam inovacija u poljoprivredi, poljoprivrednoj mehanizaciji mehanizacije, i proizvodnji zdrave hrane AGRO ARCA koji će se ove godine održati u Gradu Trilju.

Opširnije...

POBJEDA NOGOMETAŠA: Klis - Posušje 0:1

Kompletirano je 22. kolo Druge lige FBiH - Jug u kojem su nogometaši HŠK Posušje slavili na gostovanju u Butorovića polju protiv FK Klisa s minimalnih 0-1.

Trener Knezović je na raspolaganju imao sve igrače. Odlično disciplinirana momčad i koncentracija tijekom cijele utakmice donijeli su još jednu važnu gostujuću pobjedu.

Opširnije...

NAJAVA: Izbor sportaša općine Posušje

U ponedjeljak 31. ožujka 2014. godine u posuškoj Kinodvorani s početkom u 20.00 sati održati će se svečana dodjela priznanja najuspješnijim sportašima i sportašicama u Općini Posušje kao i zaslužnim sportskim djelatnicima za 2013 godinu.

Opširnije...

Begić:"Ovo je presedan i kažnjavanje braniteljske populacije cijele jedne regije"

vlada_zzh_pressDanas je u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu održana konferencija za medije, a  vezano za nezakonite obustave isplate invalidnina braniteljskoj populaciji u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Opširnije...

ZKHS: Javno pismo Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Javno pismoPoštovani, povodom Odluke o poništenju Odluke o dodjeli stipendija, koju ste donijeli 16. siječnja 2014., izražavamo nezadovoljstvo zbog izostanka detaljnijeg obrazloženja iste. Budući da ste ovom Odlukom ipso iure poništili svih 630 ugovora sklopljenih s korisnicima prava na stipendiju, te im na taj način neupitno nanijeli financijsku štetu i dodatne troškove, obrazloženje o kakvim je postupovnim nepravilnostima riječ, minimum je koji se očekuje od jednog državnog ureda u upravnom postupku.

Opširnije...

Održana promocija knjige „240 dana bugojanskog logora“

Sinoć je u kinodvorani u Posušju održana promocija knjige „240 dana bugojanskog logora“ autora Jadranka Dadića.

Opširnije...

Najava: Blagdanski program „Nada u nama“

Klub roditelja djece sa smetnjama u psihofizičkom razvoju Nada iz Širokog Brijega, za svoju 13. obljetnicu postojanja, a prigodom predstojećih blagdana, organizira zabavni program naziva Nada u nama.

Opširnije...

POSUŠJE: Počeo Prvi Kongres njegovateljica u BiH

Uvodnom koreografijom plesnog studija Flash iz Mostara i demonstracijom TKD Kluba Poskok iz Posušja u Hotelu Posušje počeo je Prvi Kongres njegovateljica u BiH s međunarodnim sudionicima.
Posušje nije slučajno odabrano kako bi bilo domaćin ovog skupa budući da je Posušje najmlađa općina na prostoru BiH, što je i naglašeno nekoliko puta u pozdravnim govorima sudionika ovog Kongresa.

Opširnije...

e - uprava

Call Centar

 


Mapa Posušja